Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer Manel Ibarra restarà tancat al trànsit de vehicles a partir del dijous 6 d’agost

Tota la zona estarà restringida al trànsit de vehicles, excepte veïns i càrrega i descàrrega de professionals en horari especificat.

DIMECRES 05 AGOST 2020

Per indicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Paeria ha de prendre mesures cautelars davant un potencial risc de despreniments a la façana de la Universitat fins a la propera revisió de tècnics del departament.

Per aquest motiu, que el carrer Manel Ibarra restarà tancat al trànsit de vehicles a partir del dijous 6 d’agost de 2020.

Tota la zona estarà restringida al trànsit de vehicles, excepte veïns i càrrega i descàrrega de professionals en horari especificat.

 

Recordar que es tracta d’una zona de circulació de prioritat invertida, on els vianants tenen prioritat sobre la circulació de vehicles.

Els veïns del c/Guinedilda que no disposin de comandament d’accés i els veïns de pl. Universitat i c/ Santa Anna fins que no es reprogramin els comandaments d’accés, excepcionalment podran accedir al seu habitatge pel c/Rondes fins el proper 23 d’agost.

Les persones interessades en disposar de comandament d’accés al c/ Guinedilda s’han de dirigir al registre d’entrada de la Paeria de Cervera (horari d’atenció al públic: de 9h a les 13h de dilluns a divendres).


Cervera, 5 d'agost del 2020.