Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CD Cervera cau contra el Balaguer a la tanda de penals

El Camp d'Esports Municipal va viure un partit apassionant entre el CD Cervera i el Balaguer, que va acabar amb empat (3-3) i l'eliminatòria es va decidir als penals.

DIMARTS 08 JUNY 2021

Després d'un inici de partit en el qual el Cervera va gaudir de tres ocasions clares de gol, fou el torn del Balaguer, que a la primera no va fallar. Amb 0-1 es va arribar al descans.

A la segona part el control del partit era del Balaguer, que va marcar dos gols més i es posar 0-3 per davant. Però el coratge dels verds va obrar el petit miracle de remuntar el partit en 5 minuts de bogeria col·lectiva: 3-3 al marcador i tanda de penals.

Aquesta vegada la loteria dels penals va girar l'esquena a l'equip local i van quedar eliminats, però és un dia per estar orgullós de ser del Cervera.
Aquest equip donarà molt a parlar en el futur proper. Som-hi Cervera!

Informació i imatge aportat pel CD Cervera.