Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle de teatre de Cervera celebra la 25a edició programant set espectacles d’alt nivell i variats

El 25è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, oferirà set espectacles entre el setembre del 2022 i el maig del 2023.

DIVENDRES 16 SETEMBRE 2022

El Cicle presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics. Com en l’anterior edició, incorpora un espectacle musical, que serà “Les dones de la meva vida” amb Elena Gadel i Marta Robles.
Enguany, com a novetat, preveu un espectacle de dansa, amb la reconeguda coreògrafa Sol Picó.
La programació també inclou l’exitosa versió de “Terra Baixa”, “El Llop”, dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray; la commovedora “Nua (Radiografia d’un trastorn), d’Anna Perelló i Andrea Ros; l’exitós drama “L’oreneta”, protagonitzat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz; l’espectacle còmic “Per fi sol”, amb Carles Sans (El Tricicle); i la comèdia humana “La pell fina”, de Yago Alonso i Carme Marfà.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “en aquesta 25a edició volem fer un passeig per aquesta transversalitat interpretativa, amb diferents gèneres i per a tots els públics”.  Destaca que “Cervera compleix 25 anys de programació estable de teatre, que ha contribuït a dinamitzar la cultura local i comarcal”.


Venda d’abonaments
El preu de l’abonament de tota la temporada és de 100 euros per 6 funcions (la primera obra, “El Llop - Terra Baixa”, està exclosa de l’abonament).
La venda es durà a terme a partir del dimecres 21 de setembre a través de www.cervera.cat.


Venda de localitats
La compra d’entrades anticipades de tots els espectacles es pot fer per Internet als webs www.cervera.cat o  www.granteatrecervera.cat.
També es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dos hores abans de l’inici de l’espectacle.
Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys.  

Podeu consultar el llibret amb la programació en aquest enllaç

La temporada comença el diumenge 25 de setembre, amb la representació de “Terra Baixa”, a les 20 hores, al Gran Teatre de la Passió. Enllaç a la venda d'entrades.

Fitxers adjunts