Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cineasta cerverí Jordi Boquet guanya un Premi Gaudí

"Ni oblit ni perdó", dirigit per Jordi Boquet Claramunt, es va endur el guardó de millor curtmetratge als Premis Gaudí del cinema català, en una gala que va tenir lloc diumenge 21 de març i es va emetre en directe per TV3.

DILLUNS 22 MARÇ 2021

El curtmetratge, escrit pel mateix Jordi Boquet i Tomàs Bayo, va ser produït per Escac Films. És un treball final de Grau d’estudiants de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Escac).

Fou rodat entre Cervera, el gener del 2019, amb la participació de nombroses persones voluntàries com a figurants, i Burjassot (Horta Nord, País Valencià). Es va estrenar al Gran Teatre de la Passió de Cervera, el març del 2020.

El curtmetratge, "òpera prima" de Jordi Boquet, està inspirat en la història pòstuma del jove Guillem Agulló. Tracta de la història d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill assassinat, la família Agulló i Salvador. Un drama familiar que pretén ser un homenatge a la memòria de Guillem i la seva família i que mostra i reivindica la realitat de les víctimes del feixisme al nostre país.

Moltes felicitats Jordi Boquet Claramunt des de Cervera!

Cervera, 22 de març de 2021.