Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert de Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès, ajornat al 30 de gener de 2022

La Coral Infantil Nova Cervera informa que, per la situació actual i les seves incerteses, afegides a les reduccions d'aforament en recintes tancats, ajorna novament l'espectacle “És l'hora de l'orquestra".

DIJOUS 25 MARÇ 2021

L'espectacle, amb Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès, estava previst pel diumenge 23 de maig i és un dels actes més destacats de la celebració del 50è aniversari de l'entitat.

El concert tindrà lloc, finalment, el diumenge 30 de gener de 2022, a les 6 de la tarda, al Gran Teatre de Cervera, una data que es preveu que ja gaudim de la tan esperada “nova normalitat”.

No cal dir que les persones que hagin comprat entrades, com ja se’ls ha comunicat personalment, les podran fer servir per a la nova data, o en cas que no puguin assistir-hi després d'aquest canvi, podran demanar-ne la seva anul·lació.

Disculpeu les possibles molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i agraïm de nou la vostra comprensió. Malgrat les dificultats, i gràcies al vostre suport, la Coral Infantil Nova Cervera continuarà celebrant, tant aquest curs com el proper, els seus 50 anys.


Informació i cartell aportat per la Coral infantil Nova Cervera.
Cervera, 23 de març de 2021.