Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert homenatge a Francesc Xavier Genestar tancarà el Cicle de tardor

El diumenge 26 de novembre tindrà lloc un concert ple de significat, en homenatge a Francesc Xavier Genestar, i per aquest motiu amb l'entrada gratuïta, a l'Auditori Municipal a les 19 hores.

DIMECRES 22 NOVEMBRE 2023

El grup de guitarres del Conservatori professional de música de Cervera, amb la participació d'un grup de guitarres de l'Escola de Música de Mollerussa, interpretaran un programa format per obres de Bach, Aiosi, Haendel, així com les conegudes The Entertainer de Scott Joplin, La Vida Breve - Dansa nº 1 de M. De Falla o Bohemian Rapsody de Queen, entre altres.

Es tractarà d'un concert que tot l'alumnat vol retre com a homenatge a Francesc Xavier Genestar -més conegut com a Sisco-, mort fa uns mesos i que havia format part del grup de guitarres del centre fins poc abans de morir.
Una persona afable i capaç de fer pinya entre tot el grup d'adolescents que formen el conjunt de guitarres. Una persona que ha deixat la seva empremta i a la qual els companys volen recordar tot fent el que millor saben fer: música.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Associació d'Amics de la Música).