Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, visita Cervera

Cervera va rebre el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, que va venir a la ciutat amb motiu de la 47a l’Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, que es va celebrar el diumenge 19 de novembre al Gran Teatre de la Passió.

DIMARTS 21 NOVEMBRE 2023

Abans de l’assemblea, Carles Campuzano va visitar la Paeria de Cervera, on va ser rebut pel Consistori Municipal.
El paer en cap, Jan Pomés, li va donar la benvinguda i “van compartir els reptes socials que Cervera té com a municipi”.
Les dos parts es van emplaçar a mantenir aviat una reunió de treball més extensa “per posar fil a l’agulla als reptes socials compartits entre les dos institucions”.

A la trobada també hi van participar la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat, Núria Valls; la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés; la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials, Eugènia Puig-gròs; el president del Consell Comarcal de la Segarra i regidor, Ramon Augé; la regidora de Benestar Social, Judith Guim; i els regidors Antonio Delgado, Montse Closa, Carolina García, Joan Santacana i Mercè Carulla.

El conseller, que va signar el Llibre d’Honor de la Paeria, va visitar l’edifici i també el Museu Comarcal de Cervera.


Posteriorment, el paer en cap, Jan Pomés, i el conseller Carles Campuzano es van desplaçar al Gran Teatre de la Passió, on van intervenir a la 47a Assemblea de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
L’assemblea, que és l’espai de participació més multitudinari de l’escoltisme, va aplegar 700 participants.
Enguany va posar el focus en què som i què fem. Amb el lema “Fem-ho possible”, es va centrar en allò que és essencial: educar per a la transformació social.

Els actes, que van estar coordinats per l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera, ja van començar el dissabte amb una mostra de cultura popular, al centre històric de la ciutat, en què van participar l'Equip de Cultura i Tradició de la Demarcació de Girona, lo Tossino de Tàrrega, La Follia, els balls de gitanes de Tàrrega i Cervera i els Diables de Cervera Carranquers.

L'AEIG Coll de les Savines va comptar amb una xarxa de voluntariat que van fer possible les dues jornades de l'Assemblea. L’agrupament de Cervera, fundat el 1972, forma part de la Demarcació Nord-Occidental, que aplega 17 agrupaments de Ponent i Pirineu.

Galeria d'imatges