Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conservatori de Cervera, a la representació de "L'Espill Encantat" a l'Ateneu de Guissona

El Teatre Municipal Ateneu de Guissona es vestirà de màgia per acollir "L'Espill Encantat", una cantata de nova creació que convida el públic a viatjar a través del poder de la música. L'obra, que uneix música, dansa i teatre per a tots els públics, es representarà divendres 21 d'abril a les 20 hores.

Un dels assajos de la cantata.
Un dels assajos de la cantata.

DIVENDRES 14 ABRIL 2023

L'obra, guanyadora dels Premis Josep Anselm Clavé 2020 del Cant Coral a Catalunya -com a millor espectacle, producció en directe-, està basada en el "Quadern de música" de Jaume Ferran, escriptor cerverí i fill predilecte de la ciutat.

El text, escrit per Montse Pont i adaptat especialment per l’ocasió, i la música, composta per Jordi Castellà, conviden el públic a endinsar-se en una trama d'aventures protagonitzada per l'Ainet i el Mag Lletraferit.
Amb la música com a eix conductor, els dos personatges hauran de salvar els orígens d'una ciutat preservant les seves tradicions i saviesa popular. I només hi haurà un camí per fer-ho: “interpretar una cançó màgica abans que surti la Lluna”.

"L'Espill Encantat" és una proposta artística interdisciplinària que combina la música, el teatre i la dansa. L’obra és fruit de la col·laboració entre diferents institucions i grups culturals de la comarca de la Segarra, i és una mostra de la força i la creativitat de la comunitat local.

Un dels elements més destacats de l'espectacle és la seva gran producció, que compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Ainet Jounou -l’actriu que ha captivat el públic amb la seva interpretació a la pel·lícula Alcarràs de Carla Simón-, i Josep Ferrer -el Mag Lletraferit, alter ego de Jaume Ferran-. Els acompanyen Ruth Rius, Laura Cots i Àngels Cervelló, com a cantants solistes; el cor d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Guissona, el cor d'escena “màgics” format per alumnes del Conservatori de Cervera, una orquestra de professors del mateix Conservatori, diverses ballarines de l'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona i un grup de castellers de la colla Margeners de Guissona.

Tots ells aporten el seu talent i la seva passió per fer possible aquesta obra tan especial. Quant a la direcció, Xavier Hidalgo és el responsable artístic i escènic, mentre que Jordi Castellà n’assumeix la direcció musical. Per la seva banda, la direcció tècnica i la producció estan en mans de Marc Castellà.

Les entrades es poden comprar en línia a través del portal de Ticketic.org.
No deixeu passar l'oportunitat d'assistir a aquesta experiència única i emocionant que convida l’espectador a descobrir la màgia musical de la Segarra. Local i universal, com el mateix llenguatge de la música.


Informació i imatge aportat pel Conservatori de Cervera.