Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conservatori de música celebra el Nadal en concert

El diumenge 18 de desembre tingué lloc, al Gran Teatre de la Passió de Cervera, el ja tradicional Concert de Nadal del Conservatori, que va aplegar un nombrós públic per escoltar el treball realitzat pels joves músics durant aquest primer trimestre de curs.

Concert de Nadal del Conservatori (foto Jordi Prat).
Concert de Nadal del Conservatori (foto Jordi Prat).

DILLUNS 19 DESEMBRE 2022

Inicià el concert el Grup de percussió, dirigit per Aleydis Serra, amb obres de M. Lefever i un atractiu "Christmas Holiday" en arranjament de Chris Brooks.

Després fou el torn dels diferents grups de cant coral. Primer els més petitons, corresponent a iniciació, que dirigits per Ester Brescó, Sònia Peiró i Rosa Puig i amb Guillem Garcia com a pianista, interpretaren cançons de temàtica nadalenca com "El Caganer", "La nadala del Caganer" i "El rock del caganer".  El cant coral de nivell elemental -amb els alumnes de 8 a 12 anys- interpretaren "S'acosta el dia" d'A. Miralpeix, "Desembre" de J. Humet i la tradicional africana "Si ma ma ka", amb Xesco Grau al cajón, Marc Castellà al piano i la direcció de Núria Mas, qui novament dirigí el cant coral de grau professional -amb els alumnes de dotze a divuit anys. En aquest cas el programa estigué format per la nadala ucraïnesa "Ding, dang, dong", Give thanks" de H. Smith i la tradicional australiana "Sesere eeye".

El grup d'acordions Assossegats, dirigit per Sònia Peiró, amb la bateria Leyre Visa i Aran Sala com a cantant, oferí la popular cançó "Caminem lluny" de Doctor Prats. Seguí l'Orquestra  Britten -formada per alumnes de corda de 10 a 14 anys- i dirigida per Jordi Armengol, que interpretà l'anònim del segle XVII "Pasamezzo antico", l'Allegro del "Concert en Re major" de Vivaldi i Dues peces populars catalanes en arranjament de Xavier Pastrana. 

El regidor del Conservatori, Ramon Augé, i el paer en cap, Joan Santacana, dirigiren unes paraules al nombrós públic amb les quals van donar suport al treball del professorat del Conservatori i van desitjar unes bones festes.

I la Banda clogué l'acte amb obres de Bocceli, Xostakòvitx, Lavender, Jaan, i Grüber, dirigits per Xesco Grau.

El proper divendres tindrà lloc el segon concert de Nadal del centre, que aquest cop comptarà amb els grups de guitarres, el Cor de Projectes i l'Orquestra Andreví.
El concert tindrà lloc a les 20 hores a l'Auditori Municipal.


Informació i imatge aportat pel Conservatori de Cervera.