Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conservatori homenatja la professora M. Esther Vega en la seva jubilació

La professora M. Esther Vega enguany es jubila i el Conservatori de Música de Cervera li dona les gràcies pel seu treball incansable, la seva dedicació i la responsabilitat per la seva feina, així com pel tracte i l'estima amb la qual ha tractat sempre cadascun dels seus alumnes i companys.

Homenatge del Conservatori a M. Esther Vega (foto Jordi Prat).
Homenatge del Conservatori a M. Esther Vega (foto Jordi Prat).

DIMECRES 29 JUNY 2022

Es fa difícil resumir en un breu espai les vivències que el claustre de professors del Conservatori de Música de Cervera -uns més anys, altres menys- hem pogut viure plegats amb la nostra companya M. Esther Vega.

La seva col·laboració incansable ha estat un privilegi per a tots. Alguns de nosaltres tindrem en la memòria diversos moments que guardarem per sempre amb ella: des de les excursions amb el Narcís al volant del seu Renault quan anàvem a fer exàmens a Solsona o la Pobla de Segur, passant per sortides, intercanvis, concerts, tribunals d'exàmens o el Maria Canals...

La Maria Esther Vega, professora de llenguatge i piano, ha estat des d'aquell any 1988 en què va posar el peu a l'edifici del Conservatori del Carrer Major un punt de suport per a tots. La seva bondat és un exemple, igual que la seva actitud, davant dels alumnes i les famílies.

Gairebé podríem dir que tots els infants que han "tastat" la música al Conservatori ho han fet gràcies a ella i segur que tots la recordaran.

Per tot això, el diumenge que se celebrà el concert de final de curs se li va retre un petit homenatge, que va tenir encara una segona part el passat dilluns dia 20 on una veritable munió d'alumnes, exalumnes, pares i famílies l'estaven esperant a banda i banda de l'escala del Conservatori al llarg de tres pisos aplaudint-la. Uns moments de veritable emotivitat que esperem que guardi per sempre. I aquest proper dimecres el claustre de professors s'acomiadarà d'ella en un darrer dinar de germanor.

Maria Esther, que tinguis una gran jubilació, gràcies per tot i recorda que el Conservatori serà sempre casa teva!


Text: Santi Riu (Conservatori de Cervera).