Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Segamots arriba a Cervera

La 4a edició del Festival de narració oral Segamots s’inaugura el divendres 21 d’octubre, a les 19 hores, a la plaça Universitat de Cervera, amb l’espectacle “A tres veus”.

Cartell del 4t Festival Segamots.
Cartell del 4t Festival Segamots.

DIJOUS 20 OCTUBRE 2022

“A tres veus” està protagonitzat per les narradores Sherezade Bardají, Eva Andújar i Cristina Verbena, amb acompanyament musical de Neriya Dori i Berta Villorbina, alumnes d’acordió del Conservatori Professional de Música de Cervera. 

Dissabte 22, a les 21 hores, arriba el “Tastamots”, un espectacle de contes per a adults amb Cristina Verbena, acompanyat de tast de cervesa i xocolata, al Tap Room de Casa Dalmases.
Aforament limitat a 100 persones. Preu: 5 euros. 

El diumenge 23, a les 12.30 hores, està prevista l’activitat “A peu de plaça”, un espectacle de contes per a públic familiar amb Sherezade Bardají, a la plaça Major.
 

La regidora de Cultura, Mercè Carulla, destaca "la transversalitat del projecte Segamots" i que des de la Paeria de Cervera "apostem per totes les arts, i per l'art de contar contes també". 

 

Segamots

És un projecte de narració oral que arriba a auditoris, places, residències, escoles, museus, biblioteques… mitjançant les seves tres potes: Festival, contes a escoles i residències, i proposta didàctica. 

El Festival ofereix espectacles per a públic familiar i per a públic adult. També hi ha esdeveniments, com les taules rodones o conferències, que estan pensades per a persones relacionades amb la docència o interessades en oralitat. El tema de reflexió d’enguany serà “narració oral i poesia”.
Les narradores convidades són Sherezade Bardají (Sabadell), Eva Andújar (València), Cristina Verbena (Zaragoza), Mon Mas (Parets del Vallès) i  Ada Cusidó (Barcelona).

Les sessions de Contes a la Catxipanda a les residències estan pensades per a la gent gran que hi viu i les seves famílies. I les sessions de Contes a la Catxipanda a les escoles, estan adreçades a alumnes de cicle inicial. 

Les activitats de la proposta didàctica “El meu cos és una casa” estan destinades a alumnes de 5è i 6è de primària.

 

El SegaMots va néixer amb Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, de la mà de Patrícia McGill, que n’és la coordinadora i directora artística. Es crea amb la voluntat de ser un projecte de territori, i amb una programació anual estable. Al llarg de les edicions el projecte s’ha consolidat i ha obtingut el suport de la majoria d’ajuntaments de la Segarra.