Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El FF Cervera Segarra perd per la mínima i certifica el descens

FF Cervera Segarra 4 – AE Penya Esplugues "B" 5. Tot i que la possibilitats ja eren mínimes, la derrota del passat dissabte va confirmar el descens de categoria de les noies del futbol sala cerverí.

DIMARTS 01 JUNY 2021

Després de quatre temporades a la Segona Divisió Nacional, les de Cervera no han sigut capaces de mantenir un any més la categoria després d’una temporada molt complicada.
Amb recurrents altes i baixes a la plantilla, i amb una presència de jugadores molt joves, les segarrenques no podien perdre cap dels dos partits restants i havien d'esperar que els seus rivals directe perdessin.

Pel que fa al partit, el Penya Esplugues va plantar cara des del primer minut i va mostrar la seva bona capacitat de joc ràpid i bona qualitat individual de les jugadores. Les cerverines, no obstant això, van saber igualar la intensitat i els primers cinc minuts la pilota va ser força compartida pels dos equips.
En una situació de pressió a camp propi, les noies del FFCS van aconseguir fer recular les barcelonines fins a tal punt que, Júlia, pressionant a la primera línia va aconseguir robar la pilota a la línia d’àrea i va superar la portera marcant el primer gol del partit (1-0).
Dos minuts més tard, va arribar l’empat gràcies a una jugada individual d’una jugadora del Penya que, per la banda esquerra, van arribar-hi dues defensores cerverines però el que volia ser una passada al segon pal va ser refusada per les defenses i va acabar entrant pel pal oposat deixant a Bianca sense temps de reacció (1-1).
Amb el partit tan igualat com als primers minuts, just a la meitat de la primera part, una jugada d’estratègia de córner va permetre que Lívia xutés des de fora l’àrea i aquesta vegada, una jugadora visitant va refusar la pilota fent-la entrar per l’escaire i donant així el 2-1 a favor de les segarrenques.
A partir d’aquí, la resta de la primera part va esdevenir sense cap més gol, però amb un molt bon ritme de joc caracteritzat per una pressió alta de les locals i per bones transicions ofensives de les del Penya que van obligar a Bianca a realitzar diverses intervencions.
A la represa, els gols van estar repartits al llarg de la segona meitat. Passats els quatre primers minuts, una pilota a càrrec de la portera visitant, va ser ben aprofitada amb un servei ben llarg que, després d’un mal control d’una defensa cerverina, va permetre un dos contra u que les barcelonines van saber aprofitar molt bé i recuperar l’empat (2-2).
A falta de deu minuts per al final, una circulació de pilota per fora de l’àrea de les jugadores visitants, va acabar amb una passada interior que, després d’un tall pel centre de la defensa va acabar amb un xut potent i sense deixar temps de reacció a la portera local avançant-se per primer cop al marcador (2-3).
Al mateix minut, una sessió provocada per una jugadora barcelonina just a la línia d’àrea va fer que Èlia, després de rebre una subtil passada, va xutar creuant la pilota i superant la barrera (3-3).
Ara, amb un empat a tres, el partit seguia sense definir-se i obligant els dos equips a mantenir l’alt nivell d’intensitat. El següent gol va arribar a falta de vuit minuts pel final en una pèrdua de pilota en zona de defensa cerverina que després d’una confusió en una passada de seguretat, una atacant del Penya va quedar-se sola davant la porteria (3-4).
Tot i el marcador en contra, les segarrenques van seguir buscant el gol i Èlia va ser l’encarregada d’aconseguir-lo després d’una jugada individual amb un xut gairebé d’esquena prop de l’àrea (4-4).
A falta d’un minut, un servei de porteria llarg, va ser molt ben executat i una jugadora del Penya Esplugues va guanyar l’esquena i quedar-se davant Bianca que, amb un retall, va anotar el cinquè i sentenciador 4-5.

A les de Cervera els queda l’últim partit de Lliga a Menorca, que posarà fi a una llarga temporada.

Van jugar: Bianca, Salla, Èlia, Ari, Júlia, Iris, Cris, Yana, Lívia, Glòria i Carmen.

Informació i imatge aportat per FF Cervera Segarra.