Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El paer en cap, Jan Pomés, escoltarà les propostes d’infants i joves

La iniciativa “El paer en cap t’escolta” s’obre a la participació dels infants i joves de Cervera, als quals Jan Pomés atendrà personalment al seu despatx els dijous a la tarda, de 16.45 a 18.45 hores, a partir de l’11 de gener.

DIJOUS 28 DESEMBRE 2023

La participació està oberta a tots els infants i joves de fins a 29 anys del municipi, que podran fer arribar directament al paer en cap les seves propostes de millora per a la ciutat. 

Segons el paer en cap, Jan Pomés, “amb aquesta nova iniciativa pretenem apropar-nos als joves, que són el futur del nostre municipi, i recollir les seves propostes, que moltes vegades sorprenen positivament i aporten uns punts de vista diferents”. 

El servei tindrà el mateix funcionament que les visites d'“El paer en cap t’escolta”, que estan obertes a tota la ciutadania els divendres al matí. Les trobades seran d’una durada màxima de 20 minuts i es recomana demanar cita prèvia.

“El paer en cap t’escolta”

Es va posar en marxa al novembre com a nou canal de comunicació directa del paer en cap, Jan Pomés, amb la ciutadania.
La iniciativa ha estat molt ben acollida i cada divendres, entre les 9 i les 11 hores, s’atenen sis visites de veïns de Cervera que presenten propostes diverses.
El paer en cap escolta, pren nota de suggeriments i demandes i ho trasllada al departament corresponent de la Paeria de Cervera.

Les cites prèvies es poden demanar des d'aquest enllaç.