Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El premi literari 7lletres presenta el nou conveni, que afegeix els ajuntaments de Tàrrega i els Plans de Sió en l’organització

El paer en cap de Cervera, Joan Santacana; l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch; i l’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, han signat el nou conveni del 7lletres, dilluns 25 d’abril, en un acte al castell de Concabella, seu de l’espai expositiu dedicat a Manuel de Pedrolo.

Presentació del conveni del 7lletres al castell de Concabella.
Presentació del conveni del 7lletres al castell de Concabella.

DIMARTS 26 ABRIL 2022

El conveni preveu la incorporació dels ajuntaments de Tàrrega i els Plans de Sió en l’organització del  “7lletres. El premi literari i més coses”, que s’afegeixen al Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera, que impulsen el premi literari des de l’any 2006. 

El reconeixement a la figura de l’escriptor segarrenc Manuel de Pedrolo és el motiu que impulsa la convocatòria del premi literari 7lletres i la realització d’una sèrie d’activitats al voltant de la seva figura i obra, amb el nom de 7lletres. El premi literari i més coses. 

El paer en cap, Joan Santacana, va presentar les bases del premi literari, que arriba a la 17a edició. El premi manté la dotació econòmica de 7.000 euros i enguany el lliurament es farà el dia 7 d’octubre al castell de Concabella. La convocatòria ja està oberta i es poden presentar originals fins al dia 30 de juny. 
Les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Les activitats paral·leles es duran a terme entre els mesos de juny i octubre repartides entre els municipis de Tàrrega, Cervera i els Plans de Sió.
A Cervera estan previstes la presentació del llibre “Visita a la senyora Soler”, una novel·la inèdita de Manuel de Pedrolo que ha estat editada aquest any 2002, i una ruta literària al cementiri.