Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Nereu clou el curs amb una festa aquàtica a les piscines

El divendres 17 de juny es va iniciar la temporada a les piscines municipals d’estiu de Cervera amb una festa aquàtica, organitzada per la Regidoria d’Esports i el programa de salut Nereu, oberta a tota la ciutadania.

DILLUNS 20 JUNY 2022

Durant la festa aquàtica els infants van gaudir amb els inflables que es van col·locar a dins de la piscina. L’accés al recinte va ser gratuït per als alumnes del programa Nereu i els participants als cursets de natació del CEM Cervera.

Programa Nereu

És una activitat d’exercici físic i salut adreçada als infants. Aquest curs hi han participat 12 alumnes, que han practicat exercici físic, supervisats per un Llicenciat en INEF, dos dies a la setmana. De manera paral·lela, una dietista nutricionista ha impartit tallers d’alimentació saludable als alumnes de 2n i 4rt de primària de totes les escoles de Cervera. 

El curs vinent el programa es repetirà a Cervera i s’està treballant per obrir-lo a tots els alumnes de primària dels centres educatius. L’objectiu és que el programa d’exercici físic i hàbits saludables arribi al major nombre de persones possibles, ja que pot beneficiar molt la salut de tots els escolars de Cervera.
 

Piscines de Cervera 

Des del dissabte 18 de juny les piscines estan obertes cada dia, de les 12 a les 20 hores. Els mesos de juliol i agost obriran una hora abans, de les 11 a les 20 hores. De l’1 de setembre, i fins al dia de tancament, l’horari tornarà a ser de 12 a 20 hores. 

Els preus de les entrades i els abonaments es mantenen igual que l’estiu passat.
Preus de les entrades:
Infants: 2 euros.
Joves: 3,20 euros.
Persones adultes: 3,70 euros.
Gent gran (persones jubilades o pensionistes): 2,20 euros. 

Hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments per a tota la temporada.
Informació a la web www.cemcervera.cat, al correu info@cemcervera.cat o al telèfon 973 53 20 36.