Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El talent de l'alumnat del Conservatori, a escena

Diumenge 4 d'octubre es va poder gaudir finalment de música en directe a Cervera, amb un concert molt especial que tenia els alumnes graduats de grau professional del Conservatori de Música de Cervera com a protagonistes.

DILLUNS 05 OCTUBRE 2020

La gran tasca pedagògica va quedar evidenciada en les interpretacions de cinc alumnes amb una representació instrumental ben àmplia. 
Gerard Carulla -guitarra elèctrica-, Mihaela Floruc -piano-, Martina Marçal -flauta-, Lídia Soldevila -piano i acordió- i Beth Rius -viola- ens tornaren a portar la música a l'Auditori municipal, que tingué aforament limitat a causa de les mesures per la Covid-19.

Fou també un concert on s'evidencià el servei del Conservatori a la comarca i a les comarques veïnes, ja que els alumnes són procedents de Solsona, Oliola, Oliana, Sant Guim de Freixenet i Cervera.

La Paeria de Cervera guardonà amb un diploma l'alumna Lídia Soldevila, com a Premi d'Honor de Grau Professional en les disciplines de piano i acordió. El lliurament va a anar càrrec del paer en cap, Joan Santacana; el regidor d'Educació, Ricard Vicente; i la directora del Conservatori, Estefania Balcells.

Un concert, doncs, de gran emotivitat i que inaugurava el nou curs acadèmic del Conservatori, que ha començat les classes de manera presencial.


Informació i imatge aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).

Cervera, 5 d'octubre de 2020.