Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Trio Guillamí actuarà a Cervera

El Trio Guillamí, format pels manresans Pep Pérez (piano), Mariona Tuset (violoncel) i Alfred Cots (violí), actuarà el diumenge 8 de maig, a les 19 hores, a l'Auditori Municipal, dins del Cicle de Concerts de Primavera.

Trio Guillamí.
Trio Guillamí.

DIJOUS 05 MAIG 2022

El trio s'inicià el 2008 amb la finalitat de crear un grup de cambra estable de formació clàssica resident a la Catalunya central. Tot i pertànyer a diferents generacions, comparteixen una visió única i inequívoca sobre la interpretació, decantada cap al més clar romanticisme, posant per damunt la música expressada amb tota la seva força i emoció. 

Aquest fet no és fortuït, ja que els tres membres sempre han estat dins un mateix cercle en l'àmbit personal i professional, han participat junts en molts projectes previs i venen d’una mateixa escola i corrent musical.

És per això que l’afinitat que hi ha es deixa escoltar i veure en tots els seus concerts que han realitzat en diverses sales i auditoris del territori català.

En el concert de Cervera oferiran un programa format pel Trio op. 97 "Arxiduc" de Beethoven i el Trio en Sol menor Op.15 de Smetana.Informació i imatge aportat per Santi Riu (Associació d'Amics de la Música de Cervera).