Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Aula de Llengua assisteixen a una visita guiada a la Biblioteca de Cervera

Aquesta setmana els alumnes dels nivells Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2 de l’Aula de Llengua de Cervera han realitzat una visita cultural a la Biblioteca comarcal Josep Finestres. Per a molts d’ells ha estat tot un descobriment ja que fins ara desconeixien els diferents serveis que ofereix aquest equipament.

Alumnes del curs Bàsic 1 a l’entrada de la biblioteca.
Alumnes del curs Bàsic 1 a l’entrada de la biblioteca.

DIJOUS 10 NOVEMBRE 2022

La visita, que ha durat aproximadament una hora per grup, ha servit per localitzar la biblioteca i recórrer-ne les instal·lacions, aprendre nocions bàsiques sobre l’organització dels llibres, conèixer les diferents activitats culturals que s’hi organitzen com els Clubs de lectura per a infants, joves i adults. A més, al final de la visita, s’han fet el carnet gratuït i han utilitzat el servei de préstec emportant-se llibres, jocs de taula i algun DVD cap a casa.

Cal destacar la importància del foment de la lectura en les visites per crear nous lectors i millorar les capacitats lectores i els coneixements en català. També s’ha de destacar la rellevància que pren aquest aspecte en els cursos de català per a adults no catalanoparlants, ja que se’ls mostra un espai on poden trobar amb facilitat eines i recursos per seguir amb l’aprenentatge de la llengua.


Informació i imatge aportat per l'Aula de Llengua de Cervera.