Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els "Dimarts Feiners" ofereixen dos càpsules formatives

El Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera organitzen una nova edició dels “Dimarts Feiners”, una iniciativa de GlobaLleida amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.

DIJOUS 17 SETEMBRE 2020

L’edició d’enguany, que s’ha vist reestructurada per motius organitzatius, es desenvoluparà al llarg de dues càpsules formatives els dos últims dimarts del mes de setembre. Arrenca el proper dia 22 amb la sessió “Com fer una bona entrevista de feina”, dinamitzada per professionals de Tàctica 360º.

En la següent trobada, dimarts 29, l’especialista en intel·ligència emocional, formadora i educadora Blanca Sisó oferirà un conjunt de tècniques als participants sobre com treure rendiment als seus talents.

Les sessions es duran a terme de 10 a 12 hores, la primera al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera i segona al Consell Comarcal de la Segarra. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través dels correus cei@cerverapaeria.catpromocioeconomica@ccsegarra.cat.

Cervera ja ha acollit amb èxit aquest projecte en altres edicions. En les quatre sessions dels mesos de maig i juny del 2019 hi van participar més de 50 persones.


Informació aportada pel Consell Comarcal de la Segarra.

Cervera, 17 de setembre de 2020.