Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els vents de l'OJC i l'artista Judit Neddermann posen música al Festival de Cervera

La Càtedra Cervera Emili Pujol segueix a plena activitat entre els concerts i les classes, que es perllongaran fins al dilluns 19 de juliol.

Concert dels vents de l'OJC, al Paranimf de la Universitat (foto Jordi Prat).
Concert dels vents de l'OJC, al Paranimf de la Universitat (foto Jordi Prat).

DIVENDRES 16 JULIOL 2021

Els vents de l’OJC i Judit Neddermann, protagonistes del Festival Internacional

Després de diversos concerts de música de cambra protagonitzada per professors del Curs de Música, el Festival es va obrir a diferents estils i formats, dijous 15, amb l'actuació de la formació de vents de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb els músics: X. Grau i F. Borràs, flautes;  E. Monzó i M. Solanes, oboès; M. Farré i V. Lleixà, clarinets; R. Aragall i L. Guasteví, fagots; J. Gargallo i D. Folch, trompes. Van oferir obres de F. Schubert, J. Françaix; i A. Bird.

El Festival descansa divendres i es reprèn dissabte 17 de juliol, per acollir una de les artistes més reconegudes del moment, Judit Neddermann.
La cantant presentarà a Cervera el seu quart disc, “Aire”, en format trio.


Curs de música

El Curs de música, que enguany organitza les classes d’instruments en diferents dies per esponjar el nombre d’alumnes arran de la pandèmia, dona pas al mestratge de violí, viola, violoncel i piano amb els reconeguts professors Olga Aleshinsky, Corrado Bolsi i Ludmila Railean (violí); Ashan Pillai i Anna Puig (viola); Laia Puig (violoncel); i Alba Ventura i Santi Riu (piano).

Cal recordar que, a més de les lliçons presencials, enguany també es fan classes a través d’streaming per arribar a la gran demanda nacional i internacional que té aquesta iniciativa pedagògica i que, a causa de la pandèmia, molts alumnes no es poden desplaçar.

Informació aportada pel Servei de Premsa de la Càtedra Cervera.