Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la representació de “L’Espill Encantat”

Un total de 299 persones van gaudir de la cantata “L’Espill Encantat”, una producció cerverina composta per Jordi Castellà, amb guió de Montse Pont i interpretada per músics del Conservatori de Cervera.

DILLUNS 28 DESEMBRE 2020

La cantata està inspirada en el “Quadern de música”, del cèlebre poeta Jaume Ferran i Camps (Cervera, 1928 – Geòrgia, EUA, 2006), fill predilecte de la ciutat (2001). El text i el guió ha estat adaptat per Montse Pont, estudiosa de l’obra del poeta.

L’obra es va estrenar l’abril del 2019 al Festival de Pasqua, dins de la programació de Cervera Capital de la Cultura Catalana.

Enguany la Paeria de Cervera ha tornat a programar-la dins del Cicle de teatre. Estava prevista inicialment el 29 de novembre però es va haver d’ajornar perquè el confinament municipal dificultava els assajos. Finalment s’ha pogut representar el diumenge 27 de desembre, amb totes les mesures sanitàries i només amb públic de la Segarra a causa del confinament perimetral comarcal.

Tot i les restriccions ha estat un èxit, amb l’assistència de 299 persones. Cal dir que un total de 30 persones abonades de fora la comarca no hi van poder assistir.

El 23è Cicle de teatre compta amb 170 persones abonades a les funcions del 2020, mentre que un total de 115 persones tenen l’abonament per a tot el Cicle 2020-2021.

 

23è Cicle de teatre Apassiona’t de Cervera

“L’Espill Encantat” ha estat la segona funció del Cicle de teatre 2020-2021, que es va iniciar el passat 26 de setembre, amb la representació “Els Brugarol”, de Ramon Madaula. Programada dins els actes de la Festa Major de setembre, va aplegar més de 700 espectadors.

Les funcions es representen al Gran Teatre de la Passió, que està habilitat per complir amb totes les normatives sanitàries i d’aforament vigents. Disposa d’un ampli aforament, amb 1.700 localitats, que permet mantenir les separacions entre les butaques i garantir el distanciament entre espectadors.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “la programació del Cicle va avançant molt bé gràcies a la confiança del públic de Cervera i comarca”. “La cultura és segura i animo a tothom a gaudir de les properes funcions, en un espai amb gran aforament i molt segur”.

 

Representacions:

- “Sopar amb batalla”, una comèdia negra de Jordi Casanovas. Diumenge 10 de gener, 19 h.

- “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Diumenge 7 de febrer, 19 hores.

-  “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Divendres 26 de febrer, 22 h.

-  “Cobertura”, amb Bruno Oro i Clara Segura. Diumenge 9 de maig, 19 h.

-  “La plaça del Diamant”, de Mercè Rodoreda, dirigida per Paco Mir. Data pendent de confirmar.

Les entrades es poden comprar, de manera anticipada, a través de la web https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera


Cervera, dilluns 28 de desembre de 2020.