Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de la poda dels arbres a Cervera

La setmana passada va començar la poda dels arbres als carrers, places i parcs urbans del municipi, uns treballs que s’allargaran fins al mes de febrer.

DIMECRES 30 DESEMBRE 2020

Les tasques de poda es van iniciar als arbres del carrers del polígon industrial i de la zona del PP1 i aquesta setmana els treballs es porten a terme a la zona centre de la ciutat.

“Aquest any la poda ha començat més tard del que era habitual, però durarà fins al febrer i es podrà efectuar a tots els arbres que els fa falta”, segons el paer en cap i regidor de Serveis Municipals, Joan Santacana.

La Paeria senyalitza les zones on està previst treballar per evitar l’aparcament de vehicles i les molèsties als veïns. Els treballs de poda i retirada de les branques els efectua una empresa de jardineria contractada per la Paeria de Cervera.

La campanya de poda es porta a terme els mesos d’hivern aprofitant l’aturada vegetativa dels arbres. Consisteix a tallar les rames amb l’objectiu que tinguin un creixement més saludable. També s’evita la trencadissa de troncs i branques que poden afectar la via pública. 

Cervera, 30 de desembre de 2021.