Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del segon trimestre a l'Aula de Llengua de Cervera

El mes de gener s’han iniciat les classes del segon trimestre dels cursos de català per a adults no catalanoparlants a Cervera.

DIMECRES 03 FEBRER 2021

Aquest trimestre, a causa de  la situació excepcional que estem vivint, realitzem un curs Inicial virtual, en horari de tarda, i un curs EP1,  en horari de matí i que continua presencial i al Conservatori, on ens vam traslladar ja el trimestre passat, ja que així disposem d’unes instal·lacions més grans que ens permeten poder mantenir les mesures generals de seguretat i salut durant la Covid-19.

Es tracta de dos cursos trimestrals diferents. El primer és el curs Inicial, adreçat a alumnes que volen aprendre expressions quotidianes i frases molt simples per poder interactuar d’una manera senzilla en converses molt bàsiques. I, el segon, anomenat Ep! Escolta i parla, és un curs pioner d’expressió oral adreçat principalment a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l’objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

Els cursos estan organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, SCC de la Segarra, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, l'Aula de Llengua de Cervera.


Informació aportada per l'Aula de Llengua de Cervera.
Cervera, 3 de febrer de 2021.