Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja està operativa l’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat Local

El Punt de Voluntariat Cervera/Segarra és un servei impulsat per la Regidoria de Ciutadania, Acció Social i Salut amb l’objectiu de fomentar el voluntariat entre el conjunt de la ciutadania i oferir suport a les entitats locals.

DIMECRES 14 JUNY 2023

Per fomentar el treball en xarxa entre les entitats i la ciutadania disposa de la web voluntariat.cervera.cat i ara també d’una aplicació mòbil.

L’aplicació, desenvolupada per Marc Celeiro, es pot descarregar des dels següents enllaços: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.cervera.voluntariat (Android)  
https://apps.apple.com/app/punt-de-voluntariat/id6449407457 (iOS i iPadOS).

Des de l’aplicació, les persones interessades poden consultar la llista de projectes de voluntariat disponibles i contactar directament amb les entitats per concretar la seva participació. De la seva banda, les entitats es poden registrar i anunciar el conjunt de voluntariats que ofereixen.

 

Punt de Voluntariat Cervera/Segarra

És un servei comarcal que informa i assessora tant a les entitats sense ànim de lucre del territori com a les persones que estan interessades a fer voluntariat. La missió és fomentar l’associacionisme i el voluntariat mitjançant la promoció i el suport a les entitats per fomentar el treball en xarxa. A més, s’ofereixen altres serveis vinculats a l’assessorament tècnic, l’acompanyament o la formació de les entitats i de les persones voluntàries, la promoció dels espais de participació del teixit associatiu i actuacions de reconeixement del voluntariat.

Està inclòs en el Contracte Programa 2022-2025 entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, tot i que el servei està gestionat directament per la Paeria.