Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades d’Orientació a la Formació Professional a Cervera

La Paeria i l’Institut La Segarra de Cervera organitzen les IV Jornades d’orientació a l’FP, que tenen lloc els dies 13 i 14 d’abril a les instal·lacions de l’institut, amb l’objectiu de reforçar el lligam entre l’alumnat dels cicles formatius i millorar les competències transversals.

DIJOUS 08 ABRIL 2021

El sotrac que ha suposat la Covid-19 en la nostra vida diària i acadèmica ha portat la Paeria de Cervera i l’Institut la Segarra a apostar per organitzar un any més les jornades d’orientació de manera presencial, tot i que en un format un xic diferent.

A la jornada, que es farà els dies 13 i 14 d’abril, hi participarà l’alumnat dels cicles formatius terminals i que el darrer any no hi van prendre part. Els espais utilitzats per dur a terme les activitats seran les aules de cada grup bombolla i treballaran l’actitud empàtica com a recurs win-win, la gestió de les emocions i el treball en equip.

Els grups participants seran tres de grau mitjà: Cures d'Auxiliar d'Infermeria, 2n d'Electromecànica de Vehicles i 2n d’Atenció de Persones Dependents; i dos grups de grau superior: 2n d'Administració i Finances i 2n d'Higiene Bucodental.

Es donarà el tret de sortida el dimarts 13 d’abril, a les 9.15 hores, i aquest dia faran els tallers tres grups bombolla al llarg del matí. Al finalitzar la jornada els participants rebran un diploma acreditatiu de la participació. La cloenda serà el dimecres 14 d’abril, a les 13.40 hores, amb l’entrega dels certificats d’aprofitament als estudiants del segon dia de jornades.

Segons l’organització de les jornades, “en temps convulsos és quan més cal reforçar i impulsar les competències clau per contribuir a millorar les habilitats professionals dels estudiants i ajudar-los a assolir les actituds que demana el mercat de treball”.
Des de la Paeria de Cervera volen agrair a totes les persones que han treballat perquè un any més les jornades d’orientació vegin la llum.


Cervera, 7 d'abril de 2021.