Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joves del Moviment Europeu organitzen a Cervera la jornada “El nou vincle confederal a Europa”

El divendres 9 de desembre, de 10 a 14 hores, l’Auditori Municipal acollirà una jornada sobre la comunitat política europea: “El nou vincle confederal a Europa”, organitzada per la secció de joves del Moviment Europeu.

DIMECRES 07 DESEMBRE 2022

A l’inici de la jornada, a les 10.30 hores, hi participarà el paer en cap, Joan Santacana, que donarà la benvinguda als assistents. També estan previstes les intervencions d’Eva Maydell, presidenta del Moviment Europeu Internacional (per vídeo); de Francisco Aldecoa Luzarraga, president del Consell Federal Espanyol del Moviment Europeu; i del jove cerverí Jan Pomés López, president dels Joves del Consell Federal Espanyol del Moviment Europeu. 

A les 11 hores es farà la ponència inaugural, a càrrec d´un representant del Ministeri d’Assumptes Exteriors de la Unió Europea. 

A les 12 hores està previst el debat “Un nou vincle confederal al continent europeu”, presentat i moderat pel periodista Xavier Vidal Folch. Hi participaran Francisco Aldecoa Luzarraga, president del Consell Federal Espanyol del Moviment Europeu (CFEME); Mireia Esteva Saló, presidenta dels Federalistes d’Esquerres; Mónica Guzmán Zapater, catedràtica de Dret Internacional Privat de la UNED; Guiomar Gutierez Pascual, directora del Consell Federal Espanyol del Moviment Europeu; i Tomás Gutiérrez Roa, professor al CEDEU-URJC. 

La jornada és oberta a la ciutadania. Està organitzada per Joves del Moviment Europeu, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, la UNED de Cervera, la Diputació de Lleida, el Ministeri d’Assumptes Exteriors i la Comissió Europea.