Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula d’Extensió Universitària clou el curs 2021-2022

L’Auditori Municipal va acollir, dimarts 14 de juny, l’acte de cloenda del curs de l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou de Cervera, amb l’assistència d’un centenar de persones.

Acte de cloenda del curs 2021-2022 de l'Aula d’Extensió Universitària de Cervera.
Acte de cloenda del curs 2021-2022 de l'Aula d’Extensió Universitària de Cervera.

DIJOUS 16 JUNY 2022

L’acte fou presidit pel paer en cap, Joan Santacana; el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; el coordinador de les Aules Universitàries de Terres de Ponent i Anoia, Màrius Bernadó; i el president de l’Aula de Cervera, Jaume Rossich.

En la seva intervenció, el paer en cap, Joan Santacana, va destacar “la importància de l’Aula com a mitjà d’aprenentatge al llarg de la vida i com a lloc de trobada i socialització de les persones”.

Després dels parlaments va arribar la conferència amb la qual va cloure el curs 2021-2022:  “Veure la música, sons que ens expliquen històries”, a càrrec del musicòleg i coordinador de les aules universitàries, Màrius Bernadó.
En la conferència, Bernadó va fer un interessant repàs de diverses obres musicals de tots els temps en les quals les notes suggereixen imatges.

 

Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou

Imparteix les lliçons entre els mesos d’octubre i juny, cada dimarts a les 18 hores. El curs 2021-2022 ha tingut 148 persones inscrites, que han pogut assistir a 16 sessions.
Enguany les conferències s’han impartit en diferents equipaments per poder garantir les distàncies de seguretat i les limitacions d’aforament, segons l’evolució de la situació sanitària. S’han fet cinc sessions a la sala gran del Teatre de la Passió, dos al vestíbul del mateix Teatre, una al Paranimf de la Universitat, una a l’església de Sant Agustí (per contextualitzar la temàtica de les pintures d’Antonio Béjar que la decoren) i set a l’Auditori Municipal.

Està organitzada per l’Aula d’Extensió Universitària de Cervera i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Compta amb el suport de la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra, la Diputació de Lleida, l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (Afopa), el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat, el Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra, i amb el patrocini de diverses empreses locals.