Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa Iberspa inaugura les noves instal·lacions a Cervera

El paer en cap, Joan Santacana, i el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, van participar en l’acte d’inauguració del nou centre productiu i les oficines de l'empresa Iberspa SL, ubicada al polígon industrial de Cervera.

Acte d'inauguració d'Iberspa (foto Jordi Prat).
Acte d'inauguració d'Iberspa (foto Jordi Prat).

DILLUNS 09 MAIG 2022

Després del malaurat l’incendi que va calcinar l'empresa el juliol del 2019, Iberspa ha refet les instal·lacions, de més de 9.500 m2, on dissenya i fabrica piscines d’hidromassatge.

En aquests últims dos anys ha tingut un creixement exponencial que els ha permès ampliar la plantilla, que actualment és de 150 treballadors.

Amb una trajectòria de més de 30 anys, la companyia ofereix un producte de qualitat i disseny que actualment fabrica de manera centralitzada a la seva única planta de Cervera.
Exporta al voltant del 85% de la seva producció: piscines d'hidromassatge per a ús públic o privat, exteriors o interiors, orientades a la relaxació i també a la pràctica esportiva.

A l'acte d'inauguració, que va tenir lloc el dissabte 7 de maig, hi van assistir unes 400 persones, entre treballadors, representants de la companyia, clients i autoritats locals com el paer en cap, Joan Santacana; el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé; i els regidors Joan Prat i Assumpció Creus.