Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove estrena web i aplicació mòbil

La Regidoria de Joventut i l’Espai Jove El Racó comencen l’any 2022 amb novetats: la posada en marxa d’una nova web i una aplicació mòbil, creades amb la finalitat de potenciar la participació dels joves de Cervera.

DIMARTS 11 GENER 2022

Aquestes dues eines permetran que els joves puguin assabentar-se, d’una forma àgil i ràpida, de tota la informació de les activitats i notícies del seu interès.
A més, es tracta d'una web i una aplicació que pretenen ser molt participatives ja que, a banda de contactar amb les persones que integren la regidoria, permetran proposar noves activitats o votar en diferents enquestes sobre determinats aspectes.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, valora molt positivament aquestes dues eines ja que “ajuden a apropar la Regidoria al conjunt de població i convida a tots i totes les joves a descarregar-la”.

Tant la nova web com la aplicació "El meu Racó" (disponible de forma gratuïta per Android i iOs) han estat desenvolupades pel jove cerverí Marc Celeiro, estudiant de Comunicació Interactiva a la UAB.
Marc Celeiro ha guanyat, entre d’altres, el Premi Hackovid, un concurs d’aplicacions innovadores organitzat pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, amb el suport de la Mobile World Capital Barcelona, pel projecte ajudem.cat, una plataforma digital per promoure el voluntariat en temps de pandèmia.