Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Hospital d’Igualada ret homenatge pòstum al cerverí Jordi Riu

El dijous 27 d'octubre va tenir lloc la 1a Jornada in Memoriam Jordi Riu, a l’Hospital Universitari d’Igualada. La iniciativa vol recordar Jordi Riu, mort l’any 2017, i que treballava en l’esmentat centre com a fisioterapeuta en l’especialitat respiratòria.

Jornada de fisioteràpia en rècord de Jordi Riu.
Jornada de fisioteràpia en rècord de Jordi Riu.

DILLUNS 31 OCTUBRE 2022

Es tracta d’unes jornades, que tindran lloc cada dos anys, centrades en la fisioteràpia i que en la primera edició reuniren al voltant d’una vuitantena d’inscrits.
La inauguració fou a càrrec del metge rehabilitador Dr. Toni López i el fisioterapeuta en cap Toni Martí. Hi hagué xerrades magistrals i taules rodones a càrrec d’especialistes d’arreu del país. 

Les jornades volen recordar el fisioterapeuta cerverí Jordi Riu, mort l’any 2017 i que treballava en l’esmentat centre com a fisioterapeuta en l’especialitat respiratòria.
A més, el centre organitzà un homenatge a la seva persona per cloure la jornada, on es pogué escoltar un tall de ràdio seu, es donà una litografia als pares en record de les jornades i s’acabà amb música en mans del seu germà Santi Riu, per recordar també la seva doble faceta de fisioterapeuta i músic.