Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ONCE dedica a Cervera el cupó del sorteig del 22 d’agost

La plaça Universitat de Cervera és la imatge que il·lustra els 5,5 milions de cupons que es venen a tot l’Estat per al sorteig del diumenge 22 d’agost.

Presentació del cupó de l'ONCE.
Presentació del cupó de l'ONCE.

DILLUNS 16 AGOST 2021

El cupó pertany a la sèrie Gentilicis, que es dedica als cerverins i cerverines, amb l’emblemàtica plaça Universitat.

La presentació del cupó ha tingut lloc dilluns 16 d’agost, a la Sala de Plens de la Paeria, a càrrec de la tinent d’alcalde i paera en cap en funcions, Mireia Brandon; el tinent d’alcalde Ramon Augé; el director de l’agència de l’ONCE a Lleida, Marcelino Cid; i el president del comitè d’empresa d’ONCE Lleida, Josep Massana.

Marcelino Cid, en nom de l’ONCE, ha lliurat a la Paeria una imatge emmarcada del cupó dedicat a Cervera i un dossier explicatiu de l’activitat social que ha desenvolupat l’entitat durant la pandèmia.

La paera en cap en funcions, Mireia Brandon, li ha fet arribar l’agraïment en nom de la ciutat. També li ha donat les gràcies “per haver escollit Cervera per il·lustrar el cupó” i per “la tasca de l’entitat, amb una llarga trajectòria, i pels projectes inclusius que duu a terme, dels quals des de la Paeria ens sentim partícips”.

Cervera, a la sèrie Gentilicis de l’ONCE

Amb la sèrie Gentilicis, l’ONCE fa un recorregut per alguns dels noms més curiosos de l’Estat, en una nova sèrie als sortejos de diumenge. Amb aquesta sèrie de cupons, l'ONCE pretén donar visibilitat a un gran nombre de localitats. 

La sèrie va començar diumenge 1 de novembre de 2020, continuarà, durant diversos mesos, portant per tot el territori aquests gentilicis curiosos que, en moltes ocasions, serveixen per descobrir localitats plenes d'història, cultura i bellesa. A Catalunya han format part d’aquesta col·lecció el gentilici de Manresa (Barcelona), el d’Olot (Girona) i també ho serà el de Reus (Tarragona).

Cervera és la capital de la comarca de la Segarra. La població censada és de  9.440 habitants. La ciutat es caracteritza per la riquesa del seu patrimoni cultural i monumental. Un total d'onze monuments del municipi estan catalogats com a Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats.