Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, assisteix a La Passió de Cervera

La Passió de Cervera, que ha recuperat amb força l’assistència de públic a les representacions després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia, va rebre la visita de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, en la funció del divendres 15 d'abril.

Visita de la consellera  de Cultura (foto Patronat de la Passió de Cervera).
Visita de la consellera de Cultura (foto Patronat de la Passió de Cervera).

DIMARTS 19 ABRIL 2022


La consellera va estar acompanyada pel paer en cap de Cervera, Joan Santacana; el director dels serveis territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull, i per la consellera comarcal d'Ensenyament i Cultura al Consell Comarcal, Elisabet Jové, entre altres autoritats.

Natàlia Garriga va signar el Llibre d’honor i va conversar amb l’equip tècnic i artístic de la representació cerverina.

Per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, "la temporada de Passions és impressionant! Avui hem vist la de Cervera, que té més de cinc-cents anys d’història. Una veritable proesa que visc amb estima perquè tinc arrels cerverines. Felicitats a tots els que ho feu possible!".

El paer en cap, Joan Santacana, va destacar que "ha estat un plaer acompanyar la consellera a assistir a la representació. Un espectacle únic fet amb tenacitat cerverina. Gràcies per venir a la que és casa vostra".