Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coral Ginesta obre el segon cap de setmana de concerts del Festival de Pasqua

El Festival de Pasqua segueix amb la seva activitat musical. Divendres 20 de novembre la Coral Ginesta de Cervera ha ofert el concert “Sacre i Profà”.

DISSABTE 21 NOVEMBRE 2020

El repertori ha inclòs “Recordare Virgo Mater”, “Salve Montserratina”,  “Tota Pulchra”, “Nigra Sum” i “O vos Omnes” de Pau Casals i “El Mirador” de Josep Vila i Casañas. El concert ha estat dirigit per Josep Miquel Mindán i ha comptat amb Marc Castellà, al piano.

Dissabte, 21 de novembre a les 12 del matí, la mezzosoprano Mireia Pintó i el pianista Vladislav Bronevetzky, acompanyats per l’actriu Sílvia Bel, ens oferiran un maridatge de música i poesia amb obres de Toldrà i poemes de Carner. Més tard, a les 20 hores, els espectadors connectats al web del certamen, podran viure el concert de la Cobla de Cambra de Catalunya amb “La integral de les sardanes de Pau Casals”. Un concert únic ja que, per primera vegada en audició pública i fruit d’una feina de quasi deu anys de recopilació, es podran escoltar de forma integral les sardanes del mestre Casals.

Finalment, clourà la desena edició del Festival de Pasqua, el recital de piano d’Alba Ventura, que tindrà lloc diumenge, 22 de novembre, a les 12’15 hores del matí.

Tots els concerts del Festival de Pasqua d’enguany es retransmeten per streaming de forma oberta i gratuïta a través del web festivalpasqua.cat

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Cervera, 21 de novembre de 2020.