Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coral Infantil Nova Cervera compartirà activitats amb la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert

El diumenge 30 de gener, en el marc de la cloenda de la celebració dels 50 anys de l’entitat, la Coral Infantil Nova Cervera comptarà al llarg de tota la jornada amb la presència de la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert, que compartirà diverses activitats obertes a la participació de tothom.

Cartell del concert.
Cartell del concert.

DIMECRES 26 GENER 2022


Al matí, les instal·lacions de la seu de l'Agrupació Coral de Cervera s'obriran per oferir un taller familiar, obert a tothom, de sensibilització musical adreçat a infants de 0 a 2 anys, on Dàmaris Gelabert, a través de la música i el cant, cercarà el gaudi sensorial dels infants i adults participants.

Al migdia, seran els mateixos cantaires de la Coral Infantil, des dels de tres anys fins als de cicle inicial (els grups d’Escatxics, Barrufets i Petits), els que comptaran amb un taller amb Dàmaris Gelabert, on a través del joc i el cant, prepararan el concert que compartiran amb ella unes hores després.

A les sis de la tarda, serà el torn, al Gran Teatre de la Passió, de l’espectacle "És l'hora de l'orquestra", que aplegarà damunt l’escenari Dàmaris Gelabert, l'Orquestra Simfònica del Vallès i els cantaires (infants i joves) de la Coral Infantil Nova Cervera, sota la batuta del mestre Xavier Puig Ortiz.
Tot un extraordinari esdeveniment per a petits i grans, ple de música, cants i alegria, i on la Pau assolirà (en un 30 de gener, Dia escolar de la No-violència i la Pau) un protagonisme molt especial.

Ens hi acompanyareu?
Enllaç a la venda d'entrades: https://www.4tickets.es/coralinfantilnovacervera/public/janto/


Informació i cartell aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.