Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coral Infantil Nova Cervera, protagonista d'actes de la Isagoge i la Festa Major

La Coral Infantil Nova Cervera, en motiu de la celebració dels 50 anys, serà la protagonista de diversos actes durant els dies de la setmana cultural Isagoge i la Festa Major de Cervera.

DIMARTS 15 SETEMBRE 2020

La Coral Infantil Nova Cervera serà l’entitat homenatjada per la ciutat en la present edició de la Festa Major, en motiu de la celebració aquest any 2020 dels seus 50 anys d’història.
El reconeixement anual a una de les associacions de la ciutat, inclòs dins l’acte del pregó que dona inici a la festa, tindrà lloc enguany el proper divendres 25 de setembre, a les 8 del vespre, a la plaça Major. A més de les autoritats locals, hi participaran representants dels cantaires, directores i famílies de la Coral Infantil, les tres branques que vertebren i conformen l’entitat.
Aquest reconeixement suposa per a la Coral Infantil Nova Cervera la confirmació i l’alegria d’estar fent les coses bé, i ens anima a perseverar en la nostra aposta per l'educació a través del cant coral, a seguir duent a terme la nostra feina amb il·lusió i empenta, amb la voluntat compartida de seguir aportant el nostre granet de sorra a fer una mica millor el dia a dia del nostre país i la nostra ciutat.


D'altra banda, al llarg dels dies de la Isagoge i la Festa Major, comptarem amb dos activitats més organitzades per la Coral Infantil, i emmarcades en la celebració dels 50 anys:

Xerrada #50anysCantantJunts, imatges i reflexions al voltant dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera.
A càrrec de Santi Riu Solé, pianista, professor i crític musical; i Carles Sala Tamarit, president actual de la Coral Infantil Nova Cervera.
Lloc: Escales exteriors de l'església de Sant Domènec
Dia: Dimecres 23 de setembre de 2020.
Hora: 8 de la tarda.
Amb el suport dels patrocinadors/es dels actes de celebració dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera.

Exposició #50anys36CINCdies, un passeig pels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera.
Lloc: Seu de l'Agrupació Coral de Cervera (c. Major, 15)
Dates: Del divendres 18 al dilluns 28 de setembre de 2020.
Horari: De les 6 de la tarda a les 8 del vespre.
Amb la col·laboració especial de: Arxiu Comarcal de la Segarra, Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Família Pedrós Vila, Institut d'Estudis Ilerdencs, Museu Comarcal de Cervera i Paeria de Cervera.
Amb el suport dels patrocinadors/es dels actes de celebració dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera.

Vagi per endavant el nostre agraïment a totes les persones que han preparat i han col·laborat en l'organització d'aquests actes, dels quals totes i tots en gaudirem durant aquests dies i que de ben segur recordarem molt de temps.
Salut, i que per molts anys ho puguem celebrar!
Visca la Coral Infantil Nova Cervera i els seus 50 anys!


Informació i cartell aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.

Cervera, 15 de setembre de 2020.