Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coral Infantil protagonitza unes fantàstiques Caramelles

La Coral Infantil Nova Cervera, entitat organitzadora de les Caramelles, en col·laboració amb la Paeria de Cervera, va assolir el difícil repte d'omplir de cants i d'alegria el centre històric de la ciutat, amb la interpretació de tres "Petits Concerts de Caramelles".

DIJOUS 08 ABRIL 2021

Es van distribuir més d’un centenar de cantaires per les principals places de la ciutat: plaça Major (els cantaires dels grups d'Escatxics, Barrufets i Petits A), plaça Universitat (Petits B i Mitjans) i plaça Santa Anna (Grans A i B).

Després de més d'un any de no pujar als escenaris a cantar, els diferents grups de la Coral Infantil Nova Cervera van organitzar-se per poder mostrar un ampli repertori, tot posant de manifest el treball coral efectuat en els darrers mesos i que a causa de les mesures establertes en motiu de la pandèmia no s'havien pogut interpretar en directe fins aquest passat diumenge. Per fer-ho possible, es va optar per un format amb petites actuacions simultànies, que possibilités la distribució del públic, tot evitant-ne la concentració en un únic espai.

En els concerts, amb cançons tradicionals catalanes fins a peces en altres llengües d'arreu del món, no hi va faltar en la part final de cadascun d'ells, l'aprenentatge i interpretació col·lectiva per part dels cantaires i el públic assistent, d'alguns cants populars ben propis de la diada, com ara "Pujarem dalt dels cims", "Si de bon matí..." o "La mona rodona"...

D’altra banda, durant tot el matí es van poder adquirir els números per als sorteig de les tradicionals mones de Pasqua obsequiades per les pastisseries i forns col·laboradors, les quals ja es van sortejar cap al migdia, a fi i efecte que els guanyadors/es ja les poguessin recollir; i al capvespre va tenir lloc el sorteig virtual dels diferents regals (gentilesa d’una trentena de comerços de la ciutat i comarca) entre els cantaires i col·laboradors/es. També com a novetat, els infants i joves cantaires van gaudir de dos bonics detalls com a record de la jornada: un petit ou de xocolata, per endolcir-ho tot encara una mica més, i una xapa de colors amb el nou logo de les Caramelles, obra del dissenyador cerverí Xavi Miret.

A més, durant els dies previs a la celebració, els aparadors dels diferents comerços  col·laboradors han lluit uns plafons amb imatges antigues de les Caramelles de Cervera, acompanyats de barretines i cançoners i altres detalls propis de la festa, que han ambientat la ciutat i els nostres carrers.

Les Caramelles de Cervera són cants, són alegria, són segarrenques, són colors, són música, són Pasqua i són tradició. Gràcies a totes aquelles persones (cantaires, directores i famílies), establiments comercials i patrocinadors/es, amics i amigues de l’Agrupació Coral de Cervera, i públic en general, el regal de fer-les possibles una primavera més.


Informació aportada per la
Coral Infantil Nova Cervera.
Cervera, 6 d'abril de 2021.