Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major d’Hivern a les escoles

L'Agrupació Seny Major i el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera han organitzat un seguit de visites a les diferents entitats i elements del patrimoni festiu de Cervera.

DIJOUS 04 FEBRER 2021

Aquestes activitats han tingut lloc la setmana prèvia a la Festa Major d’hivern, en el marc de les propostes pedagògiques del Seminari de Cultura Popular a les escoles, que estan treballant aquests dies l’alumnat d’educació infantil i primària de Cervera.

Sota el paraigua del Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, i amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de la Paeria de Cervera, s’han organitzat un seguit de visites guiades amb intèrprets del patrimoni cerverí.

L’alumnat de cicle inicial ha pogut gaudir de les visites a la “Cervera medieval” i l’alumnat de Cicle superior ha visitat la parròquia de Santa Maria els elements festius municipals, que estan exposats al vestíbul de la Paeria (Senyera de la ciutat, les trampes, les maces i els vestits).

També han conegut elements de cultura popular com l'Àliga de Cervera i el gegantó Joan Balaguer, a càrrec de voluntariat de la Confraria de l’Àliga i dels Geganters de Cervera.


“La Festa Major a les escoles” és un projecte del Seminari de Cultura Popular a les Escoles, de l’Agrupació Seny Major, amb la col·laboració del Servei Educatiu de la Segarra, que es desenvolupa a Cervera des de l’any 2010.

Cervera, 4 de febrer de 2021.