Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira del Pa i el Cereal de Cervera presenta el cartell de l’edició 2022

Amb el lema “Tants pans, tants barrets” (que fa referència a la dita popular catalana “Tants caps, tants barrets), el cartell de la Fira del Pa i el Cereal – 76a Fira de Sant Isidre de Cervera, obra de la dissenyadora gràfica Anna Domenjó, proposa donar a conèixer al visitant la varietat de productes dins d’aquest sector.

Un dels tres cartells de la Fira del Pa i el Cereal (disseny: Anna Domenjó).
Un dels tres cartells de la Fira del Pa i el Cereal (disseny: Anna Domenjó).

DIMECRES 16 FEBRER 2022

El cartell preveu tres versions, “amb tres protagonistes diferents que segueixen un mateix estil i que porten com a barret un pa diferent, simbolitzant que cada persona trobarà a la Fira el tipus de pa que li agradi”, afirma la dissenyadora Anna Domenjó.

A la Fira del Pa i el Cereal es podrà trobar una gran varietat de pans elaborats per forns de Cervera, la Segarra i les comarques veïnes. 

El cartell oficial és el principal element identificador de la Fira i ara ja es presenta per començar a fer difusió del certamen. 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, “aquest any volem donem un nou impuls a la Fira del Pa i el Cereal i estem apostant per augmentar i millorar la seva promoció.”

En aquest sentit, cal destacar que la Fira de Cervera es va agermanar amb la Fira de l’Oli de les Garrigues, a les Borges Blanques, el passat 22 de gener, on la Paeria de Cervera va disposar d’un estand per promocionar el municipi.
L’acord entre els dos certàmens preveu que participin en projectes de difusió conjunts.

 

La Fira del Pa i el Cereal de Cervera està prevista pels dies 21 i 22 de  maig de 2022, una setmana després de la celebració de la tradicional Diada de Sant Isidre, el diumenge 15 de maig.