Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria continua amb les actuacions per millorar la mobilitat a Cervera

La Regidoria de Mobilitat ha promogut diferents accions amb l’objectiu de millorar la seguretat en els desplaçaments pel nucli urbà de Cervera.

Nova senyalització al nucli antic.
Nova senyalització al nucli antic.

DIJOUS 20 MAIG 2021

El límit màxim de velocitat a Cervera és de 30 km/hora, tal com està senyalitzat en totes les entrades de la ciutat. Aquesta mesura establerta des de fa anys té l’objectiu de pacificar la mobilitat al municipi, i millorar la convivència i la seguretat de vianants i vehicles.

S’ha senyalitzat el camí de la via amb el límit de la velocitat màxima a 30 km/hora, per millorar la seguretat de totes les persones usuàries d’aquest camí, cada vegada més utilitzat per vianants i ciclistes.

Davant la manca d’aparcament per a persones amb discapacitat a la zona de l’avinguda Francesc Macià, s’han habilitat tres aparcaments reservats en les interseccions de l’avinguda amb els carrers Ramon Balcells i Domènec Puigredon.

També s’ha millorat la senyalització en diversos carrers del nucli antic, simplificant-la i facilitant-ne la comprensió. Es tracta de carrers de prioritat invertida, on la calçada i la vorera estan al mateix nivell, la velocitat està limitada a un màxim de 20 km/h i només està permès l’estacionament en zones específiques i limitades. Les condicions de circulació impliquen la prioritat de vianants sobre la resta de vehicles.

Finalment, es fan actuacions per reforçar la senyalització per evitar estacionaments incorrectes a la via pública. Aquesta mesura es porta a terme per augmentar la seguretat de vianants i per millorar la circulació.