Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera crea la Regidoria de Comunicació

El cartipàs de la Paeria incorpora la nova Regidoria de Comunicació, adscrita a l’Àrea de Règim Intern, que serà encapçalada per Mireia Brandon i Trepat, que també és regidora de Festes, Polítiques Feministes i LGBTI+ i 1a tinenta d’Alcaldia.

DIVENDRES 09 ABRIL 2021

La Regidoria es crea, bàsicament, perquè s’ha detectat la necessitat de bastir una nova estructura per millorar la comunicació de la Paeria, tant a nivell intern com extern.

Com a objectius generals es marca l’elaboració d’un Pla de comunicació municipal i potenciar la difusió dels projectes i les activitats que es porten a terme des de totes les àrees de la Paeria.

Entre els objectius més concrets hi ha la renovació de la revista Paeria, que canviarà el disseny, el format i la periodicitat, serà bimensual, i tindrà una edició digital, a partir del mes vinent. També es canviarà el lloc web municipal, www.cerverapaeria.cat, amb nou disseny i continguts en un projecte gratuït desenvolupat per la Diputació de Lleida. S’implantarà una aplicació mòbil per a la millora de l’atenció ciutadana en la gestió d’incidències de qualsevol tipus. Es promourà la creació de mitjans de comunicació municipals per ser emesos per Internet (ràdio i/o TV municipal), etc.

La Regidoria de Comunicació és responsable de les tasques de coordinació i redacció de la revista Paeria; la gestió de continguts i actualització diària del web municipal; la gestió de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), el canal de Youtube, i les aplicacions de missatgeria instantània ebando i Telegram; la redacció de notes de premsa; la convocatòria de rodes de premsa, en coordinació amb Protocol i les diferents Regidories; el recull de premsa...

Segons la regidora, Mireia Brandon, “la intenció és consolidar una estructura comunicativa a la Paeria, que ha de millorar l’organització interna i la difusió externa dels projectes municipals”. “És bàsic que la informació arribi a tota la ciutadania i també es pretén fomentar la participació ciutadana amb canals bidireccionals com la nova aplicació mòbil”.