Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera demana explicacions a Interior sobre el desplegament policial en un acte electoral de Vox

L’Equip de Govern de la Paeria ha fet arribar una carta al Departament d’Interior de la Generalitat demanant explicacions sobre el protocol de seguretat que es va seguir en l’acte electoral de Vox a Cervera, el passat dijous 11 de febrer, i fent arribar una queixa perquè l’Ajuntament no va ser informat del desplegament policial d’excepció.

DIMECRES 17 FEBRER 2021

L’acte electoral va ser convocat al centre de Cervera, a la plaça Universitat, davant d’un centre educatiu i a 500 metres d’un altre. El desplegament policial va comportar alerta social, coincidint amb l’hora de recollida de l’alumnat, i també va provocar incidències de mobilitat tant per a vehicles com per a vianants atès que el cordó policial impedia el pas.

L’Equip de Govern de la Paeria ha manifestat a Interior el seu malestar per “la manca de comunicació i d’informació del dispositiu planificat per part dels Mossos d'Esquadra, amb totes les incidències de mobilitat que comportava i amb una clara restricció a la llibertat de circulació pels carrers del nostre poble de moltes veïnes i veïns”.

Per tot això, s’ha demanat “explicacions del protocol que es va seguir i, també, que davant de futures actuacions, sigui a Cervera o a qualsevol altre poble o ciutat, es tinguin en compte els respectius ajuntaments. No demanem res més que respecte institucional”.

Cervera, 17 de febrer de 2021.