Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera es reuneix amb els veïns del centre per consensuar una nova regulació de la mobilitat

La Regidoria de Mobilitat va presentar als veïns una primera proposta de regulació de les dos grans zones de vianants de la ciutat, el centre i el carrer Major, en una reunió que va tenir lloc dimecres 30 de març a l’Auditori Municipal.

La trobada va tenir lloc a l'Auditori Municipal.
La trobada va tenir lloc a l'Auditori Municipal.

DIVENDRES 01 ABRIL 2022

L’objectiu de la trobada era consensuar una proposta de Reglament per regular la mobilitat en aquestes zones de vianants. 

El contingut de la proposta inicial contindrà les aportacions tècniques de la Paeria, les opinions de la Taula de Mobilitat, i les conclusions extretes en reunions amb les Associacions de comerciants i en la primera reunió participativa realitzada aquest dimecres amb els veïns i comerciants de la zona. 

Des de la Paeria es valora de manera molt positiva la reunió, que va tenir una elevada participació, amb més de 50 persones, i es van fer arribar unes aportacions interessants.
En representació de la Paeria hi van participar el paer en cap, Joan Santacana, i el regidor de Mobilitat, Jordi Pons.

Entre les conclusions cal destacar que els objectius han de ser compatibilitzar millor la circulació dels vehicles dels residents i la seguretat dels vianants, no penalitzar residents ni comerços per accedir amb els vehicles propis, evitar les accions incíviques...