Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera ha adquirit una nova màquina escombradora

Els Serveis Municipals disposen, des del divendres 2 de juny, d’una nova màquina escombradora per a la realització de les tasques diàries de neteja de la via pública.

Presentació del nou vehicle.
Presentació del nou vehicle.

DILLUNS 05 JUNY 2023

Amb aquesta adquisició, els Serveis Municipals compten ara amb dos escombradores, la qual cosa permetrà millorar la neteja viària del municipi.

El nou vehicle, model Hako Citymaster 1650, té unes dimensions més reduïdes i podrà accedir amb més facilitat als carrers estrets. Una altra de seves característiques és el baix nivell de soroll, fet que evitarà les molèsties al veïnat, i altres prestacions que permetran millorar la qualitat de la neteja. 

Ha estat adquirit amb un rènting a quatre anys, amb opció de compra, a través del contracte marc de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). 

La formalització del contracte i la presentació de la màquina va tenir lloc el divendres 2 de juny, a càrrec del paer en cap en funcions, Joan Santacana; el regidor en funcions Xavier Gras, i representants dels Serveis Municipals i l'empresa adjudicatària.