Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra impulsen una nova edició dels “Dimarts Feiners”

El Consell Comarcal i la Paeria organitzen una nova edició dels “Dimarts Feiners” a Cervera, una iniciativa de GlobaLleida amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.

DIJOUS 03 SETEMBRE 2020

L’edició d’enguany es desenvoluparà al llarg de quatre càpsules formatives durant els dimarts del mes de setembre. Arrencarà el proper dia 8 amb la sessió “Treu rendiment als teus talents”, dinamitzada per la coach educativa Blanca Sisó.

En la tres trobades posteriors es treballaran la redacció i elaboració del currículum i la carta de presentació professional, com encarar una entrevista de feina i el tractament del llenguatge i l’actitud en el procés d’inserció laboral.

Les sessions es duran a terme de 10 a 12 hores, la primera i la quarta al Consell Comarcal i la segona i tercera al Centre d’Empreses Innovadores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través dels correus cei@cerverapaeria.cat o promocioeconomica@ccsegarra.cat.


Cervera ja ha acollit amb èxit aquest projecte en altres edicions. En les quatres sessions dels mesos de maig i juny del 2019 hi van participar més de 50 persones.

 

Cervera, 3 de setembre de 2020.