Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera organitza una jornada sobre la implicació de la població jove en la política

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, organitzarà una jornada de reflexió sobre el paper de la població juvenil en la política, el dissabte 2 d’octubre al Gran Teatre de la Passió.

Cartell de la jornada "La lluita continua" (disseny Roger Farré).
Cartell de la jornada "La lluita continua" (disseny Roger Farré).

DIJOUS 30 SETEMBRE 2021

Aquest acte, que no s’ha realitzat mai abans a Catalunya, vol posar en valor la implicació dels i les joves en diferents esdeveniments, així com la seva pertinença a organitzacions polítiques de Catalunya. A més, hi haurà dues taules rodones en les quals es debatrà sobre el llegat del jove independentista valencià Guillem Agulló (assassinat per un grup feixista l’11 d’abril de 1993), però també per fer una revisió històrica i actual de l’extrema dreta a Catalunya i l’Estat espanyol.

La jornada, que s’iniciarà amb la projecció del curtmetratge “Ni oblit ni perdó” del jove director de cinema cerverí Jordi Boquet, comptarà amb la col·laboració de diferents ponents com el diputat de les Corts Valencianes i activista Josep Nadal (excantant del grup La Gossa Sorda); l’escriptora i llibretera Núria Cadenes (autora del llibre “Guillem”); el filòleg i periodista Adam Majó (actualment director general de l’Oficina de Promoció dels Drets Humans de la Generalitat); i el mateix Jordi Boquet, entre d’altres.

Al mateix temps, l’acte comptarà amb un dinar popular (amb places limitades). Com a mesura de prevenció davant la COVID-19, des l’organització s’ha habilitat un formulari (https://forms.gle/QfuxYxq5RyzuMSwR7) on totes aquelles persones interessades es poden inscriure segons els seus interessos.