Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria dota les biblioteques escolars de Cervera de llibres amb perspectiva de gènere i diversitat sexual

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, ha lliurat a les biblioteques de tots els centres educatius de Cervera una dotació de llibres sobre perspectiva de gènere i diversitat sexual.

DIMARTS 22 DESEMBRE 2020

Els docents de les biblioteques de cada centre van poder fer la tria dels exemplars d’entre una extensa llista elaborada per les professionals de la Biblioteca comarcal Josep Finestres de Cervera.

Una vegada escollits els exemplars, la Paeria els va adquirir a totes les llibreries de la ciutat, fomentant també d’aquesta manera el comerç local i de proximitat.

El lliurament de les dotacions de llibres als centres educatius va tenir lloc el dilluns 21 de desembre, a càrrec de la regidoria de Polítiques Feministes i LGBTI+, Mireia Brandon.

"La nova Regidoria de Polítiques Feministes i LGBTI+ vol posar l'accent en la visibilització i sensibilització de la diversitat sexual, de gènere i familiar. La comunitat educativa té un paper importantíssim en aquesta tasca de sensibilització i la lectura és una bona eina per treballar aquests temes de manera transversal", afirma la regidora de Polítiques Feministes i LGTBIQ+, Mireia Brandon.

Cervera, 22 de desembre de 2020.