Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria i el Consorci per a la Normalització Lingüística impulsen l’Aula de Llengua de Cervera

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha signat l’any 2020 una seixantena de convenis a tot Catalunya, per contribuir a la inclusió social i a l’accés al mercat laboral, entre els quals el de l’Aula de Llengua de Cervera.

DIMARTS 16 FEBRER 2021

El conveni, signat entre la Paeria de Cervera i el Consorci, és per al desenvolupament del programa d'acolliment lingüístic "Aula de Llengua 2020", amb la finalitat d'afavorir el coneixement de la llengua catalana i la integració de les persones immigrades en l'àmbit del municipi. El conveni es va aprovar al Ple de la Paeria de Cervera del passat 15 d’octubre de 2020.

El propòsit principal del CPNL és la promoció de l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana, especialment en els sectors en què el coneixement de la llengua pot contribuir a guanyar oportunitats socials, com ara en els col·lectius de persones migrants sense recursos o les persones desocupades.

En el cas de Cervera, amb l’Aula de Llengua es contribueix a reforçar els recursos que faciliten l'aprenentatge de la llengua catalana.
El seu objectiu és afavorir la comprensió de la llengua catalana, la relació comunicativa i la integració de les persones immigrades en el context social, cultural i lingüístic del municipi.
L’any 2020, a causa de la pandèmia, ha adaptat les sessions de formació al format virtual i les classes presencials en un espai més ampli, l’aula Toldrà del Conservatori.


Cervera, 16 de febrer de 2021.