Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera i Inserta Empleo aconsegueixen la inserció laboral de dos persones amb discapacitat

La Regidoria de Promoció Econòmica i Inserta Empleo, l’entitat de la Fundació ONCE per a la formació i l’ocupació, fan una valoració molt positiva de l’execució del conveni per a la integració laboral de persones amb discapacitat, que en un any ha atès 41 persones i ha aconseguit 2 insercions laborals a Cervera.

Comissió de seguiment del conveni entre la Paeria de Cervera i Inserta Empleo.
Comissió de seguiment del conveni entre la Paeria de Cervera i Inserta Empleo.

DIJOUS 03 MARÇ 2022

Aquestes dades es van donar a conèixer en la reunió de la comissió de seguiment del conveni, que va tenir lloc el divendres 25 de febrer, a les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera. 

La comissió de seguiment està integrada per dues persones de la Paeria de Cervera i dues d’Inserta Empleo. Per part de la Paeria hi van assistir el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, i la tècnica de l’Àrea, Esther Trilla; i en representació d’Inserta Empleo, la directora regional de Catalunya i Balears, Dolors García, i la consultora de la Unitat de Proximitat, Rocío Martínez.

En la reunió es va revisar l’execució del conveni i valorar els resultat obtinguts fins a la data. En concret, aquest darrer any s’han atès 41 persones, 6 de forma presencial i la resta telemàticament, i s’han aconseguit 2 insercions.

Ambdues entitats han valorat molt positivament l’acció que es realitza i s’ha fet especial incís en la necessitat d’identificar totes aquelles persones joves amb discapacitat per tal d’afavorir-ne la seva inclusió mitjançant una atenció i un seguiment personalitzat. A més, Inserta Empleo també ofereix formació en línia i assessorament i suport a les empreses a l’hora de fer selecció, contractació i incorporació a les seves plantilles de persones amb discapacitat.

 

Conveni de col·laboració entre la Paeria de Cervera i Inserta Empleo

El 6 d’abril de 2021 la Paeria de Cervera i Inserta Empleo, l’entitat de la Fundació ONCE per a la formació i l'ocupació, van signar un conveni, cofinançat pel Fons Social Europeu, per fomentar l'ocupació de les persones amb discapacitat a Cervera.

Mitjançant aquest conveni Inserta Empleo posa a disposició de la Paeria de Cervera una orientadora laboral, que fa la seva tasca en una oficina municipal, al Club de Feina, el primer dimarts de cada mes, en horari de 8 a 15.30 hores.