Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria organitza debats oberts per recollir aportacions de la ciutadania al Pla Local d’Igualtat

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+ treballa en l’elaboració del Pla Local d’Igualtat de Cervera, una eina imprescindible per a la proposta d'accions per fer efectiva la igualtat de tracte i d'oportunitats a Cervera i, alhora, identificar les desigualtats estructurals al nostre municipi i fer-hi front.

Cartell dels debats oberts a la ciutadania.
Cartell dels debats oberts a la ciutadania.

DIJOUS 03 NOVEMBRE 2022

Per tal de poder-ho tractar més detalladament, s’han constituït diferents espais en els quals la participació d'entitats i institucions que tenen presència al municipi pugueu fer-hi les vostres aportacions.
La participació en aquests espais és molt important per a la fase d’elaboració del Pla, ja que ajuda a poder realitzar una diagnosi acurada a la realitat de Cervera i identificar les necessitats, desigualtats i discriminacions per raó de gènere, diversitat sexual i afectiva existents.

Per aquest motiu, s'emplaça la ciutadania a compartir les seves aportacions a la sessió “Bretxes per motius de gènere” (divendres 4 de novembre, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal), i a la de “Viure en Igualtat” (dissabte 19 de novembre, a les 11 hores, a l’Auditori) i/o contestant l’enquesta en línia que es pot trobar en aquest enllaç (https://ja.cat/40zEX) o escanejant el QR que acompanya la publicació. Es pot respondre fins al 4 de desembre.