Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria replanta arbres a la plaça Universitat

La Regidoria de Serveis Municipals ha plantat quatre robínies a la plaça Universitat, en substitució dels arbres de la mateixa espècie que havien mort els darrers anys.

Arbrat de la plaça Universitat.
Arbrat de la plaça Universitat.

DIJOUS 27 MAIG 2021

Els arbres que s’han plantat són adults, de dimensions semblants als que hi ha la plaça, per mantenir l’homogeneïtat de l’arbrat en aquest espai públic del centre de la ciutat.

La millora de la via pública i dels espais verds del municipi és una de les prioritats de l’Equip de Govern de la Paeria de Cervera.

 

Els arbres de la plaça Universitat són Robinia pseudoacacia “casque rouge”, una espècie de fulla caduca que fa de 8 a 10 metres d’alçada. Són resistents a diferents tipus de sòls, longeus i presenten unes flors rosades a la primavera.

Es van plantar l’any 2014 amb les obres de remodelació de la plaça Universitat. Aquesta espècie la va escollir la ciutadania mitjançant una enquesta, amb la qual també es va decidir el tipus de paviment, la il·luminació, el mobiliari urbà (bancs, papereres i jardineres) i les lletres amb el nom de la ciutat.